09.03.2021

REKRYTOINTI: Haemme varatoimitusjohtajaa


Vipetti ja koiran ulkoiluttaja

Sipti Oy

Sipti Oy on osa sipti consulting on asiantuntijaorganisaatiota, joka toimii rakentamisen ja yhdyskuntasuunnittelun toimialoilla. sipticonsulting joka koostuu neljästä konsulttiyrityksestä: Sipti Oy, Sipti Infra Oy, Kymen Sipti Oy ja Sipti Environment Oy. Henkilökunta on erikoistunut rakenne-, geotekniikka- ja kalliosuunnitteluun sekä infrasuunnitteluun kuten tie-, katu- ja alue- ja vesirakennesuunnitteluun sekä niihin liittyviin rakennuttamistehtäviin. Lisäksi Sipti-yhtiöt toimivat rakenteiden ja pohjarakenteiden erityismenettelyyn liittyvien ulkopuolisten tarkastusten ja lausuntojen laatimistehtävissä. Tarjoamme kaikkia rakennusalan, maa- ja pohjarakennusalan suunnittelupalveluita, niihin liittyviä rakennuttamispalveluita sekä suunnittelija- ja työmaavalvontaa. Sipti-yhtiöissä on monialainen tietotaito uudis- ja korjausrakentamisen eri aloilla.

Etsimme sinua, rakennusalalta kokemusta omaava yrittäjähenkinen

VARATOIMITUSJOHTAJA

Tehtävästä

Edustat tehtävässä Sipti Oy:tä ja työlläsi edesautat sen kehittymistä yhä tunnetummaksi toimijaksi. Tärkeänä osana työtäsi on mahdollistaa ja varmistaa yrityksen jatkuva kehittyminen ja laajentuminen yhtiön strategian mukaisesti. Myötävaikutat työssäsi aktiivisesti pätevyyksien hankkimiseen ja yleiseen tietoisuuteen jalkautumalla esimerkiksi alan koulutuslaitoksiin ja ammattilaistapahtumiin. Tärkeimpiä sidosryhmiäsi ovat erityisesti toimeksiantojen tilaajat, rakennusvalvontaviranomaiset ja rakennusalan ammattilaiset.

Sinusta

Toivomme sinulta yrittäjähenkisyyttä, monipuolista rakennusalan kokemusta ja joustavaa sekä tasapuolista esimieskykyä. Sinulla on ymmärrystä rakentamisen eri toimijoista sekä kokemusta projektijohtamisesta. Taustaltasi voisit olla esim. rakenne-/geotekniikan DI tai insinööri, tärkeää on, että sinulla on suunnittelukokemusta tai kokemusta toimeksiantojen hankinnasta. Tuntemuksesi rakennusalan lainsäädännön, rakentamisen ja sen lupakäytäntöjen parista auttavat sinua menestymään tehtävässä. Toivomme sinulta lisäksi soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa.

• Vaikuttaminen ja esiintyminen tulevat sinulta luonnostaan, olet taitava verkostoituja ja löydät vaivattomasti oikeat henkilöt, joiden kautta edistää asioita ja vaikuttaa haluttuun suuntaan.

• Olet työssäsi täsmällinen, hallitset kokonaisuuksia ja kykenet johtamaan työtä tehokkaasti. Viihdyt hyvin itsenäisessä ja vastuullisessa työssä, jossa pääset suunnittelemaan ja priorisoimaan tekemisen painopisteitä yrityksen edun ja tarpeen mukaisesti.

• Sinulta löytyy diplomatiantaitoa, näkemystä, päätöksentekokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä, tulet toimeen hyvin ihmisten kanssa.

• Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi, kommunikoit hyvin myös englannin kielellä ja tulet tarvittaessa toimeen myös ruotsin kielellä.

Meistä

Varatoimitusjohtajana pääset asiantuntijaroolista käsin vahvan yrityksen äärelle varmistamaan, kehittämään ja edustamaan korkealaatuista rakentamisen tasoa Suomessa. Saat itsenäisen ja vastuullisen kentän johtaa yritystä, jonka asema on rakennusalalla vakiinnutettu ja kasvava. Toimitilat löytyvät Keravalta, Helsingistä tai Kotkasta. Voit kuitenkin tehdä töitä modernisti osaksi myös etäyhteyksistä käsin, työn ehdoilla.

Tutustu ja lue lisää Sipti Oy:n toiminnasta.

 

Tarjoamme monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi mahdollisuuden osakkuuteen yhtiöissämme sekä mahdollisuuden uralla etenemiseen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian sähköpostitse: teemu.rahikainen@sipti.fi

Lisätietoja tehtävistä antavat

toimitusjohtaja Teemu Rahikainen puh. 050 569 0991
hallituksen puheenjohtaja Ossi Rintala puh. 040 7558 779