21.12.2021

Siptistä vuoden keravalainen yritys


Vuoden yrittäjä Kerava 2021

Keravan yrittäjät valitsi 10-vuotiaan Sipti Oy:n vuoden keravalaiseksi yritykseksi 2021

Perusteluina valinnalle oli mm. yrityksen kehittyminen positiivisesti erityisesti viimeisten vuosien aikana niin liikevaihdollisesti kuin taloudellisesti.

Sipti Oy on oman alansa huippuosaaja, yrityksellä on suora ja välillinen merkitys työllistäjänä, Siptissä on hyvä työilmapiiri, ja työntekijät viihtyvät hyvin. Yritys tuo myös positiivista näkyvyyttä paikkakunnalle, kertoo palkitsemislautakunnan puheenjohtaja Juha Wickman. Sipti Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ossi Rintala kävi vastaanottamassa palkinnon Keravan Yrittäjäjuhlassa.

Sipti Oy on huhtikuussa 2011 perustettu insinööritoimisto, joka on yrityksessä työskentelevien asiantuntijoiden omistama. Toimistot sijaitsevat Keravalla ja Kuopiossa. Sipti Oy tarjoaa yhdyskuntarakentamisen suunnittelu- ja tutkimuspalveluita, sekä rakentamisen asiantuntijapalveluita. Sipti Oy:ssä työskentelee 15 suunnittelijaa rennossa, mutta tehokkaassa porukassa.

Sipticonsultingin muodostuu yhtiöistä Sipti Oy, Sipti Infra Oy, Kymen Sipti Oy ja Sipti Environment Oy. Yhtiöt tarjoavat palveluja yhdessä ja erikseen. Sipti Infra on perustettu 2012, sen toimistot sijaitsevat Helsingin Malmilla sekä Lahdessa. Kotkassa sijaitseva Kymen Siptin toimisto on perustettu v. 2013, Sipti Environment Oy on perustettu 2019, ja sijaitsee Helsingin Malmilla. Sipti-yhtiöiden liikevaihto on yhteensä n. 5 mlj.€. Kukin Sipti-yhtiöistä on vahva toimija omalla osaamisen alueellaan.

Kasvusta ja laajenemisesta huolimatta yrityksissä on rento tekemisen meininki, jossa tehdään yhdessä perustaa paremmalle.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Teemu Rahikainen, Sipti Oy, puh. 050 569 0991
hallituksen puheenjohtaja Ossi Rintala, Sipti Oy, puh.  040 755 8779
Juha Wickman, valitsemislautakunnan puheenjohtaja, Keravan yrittäjät, puh. 050 467 2250