29.04.2021

Geosuunnittelija


Haemme rakenne- ja geosuunnittelijoita

Sipti-yhtiöt on ketterä rakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden tuottaja. Meillä on rakentamisen monipuolinen kokemus monien syvärakentamiskohteiden, infrakohteiden sekä vaativien talonrakennuksen uudis- ja korjauskohteiden suunnitteluprojekteista. Asiantuntemuksemme on vahva myös pohja- ja ympäristötutkimuksessa. Siptin omistajat ovat sen omia työntekijöitä, jotka ovat kokeneita rakennusalan ammattilaisia.

Haemme iloiseen ja dynaamiseen joukkoomme geosuunnittelijaa, jolla on vahva halu kehittyä oman suunnittelualansa huipputekijäksi. Sipti-yhtiöissä olet osana yhtä maamme johtavaa rakentamisen ja ympäristötekniikan suunnittelu- ja asiantuntijaorganisaatiota. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön mukaan – voit siis olla kokenut ammattilainen tai urasi alkupuolella.

Geosuunnittelijana tulet toimimaan Siptin monipuolisissa maa- ja pohjarakennuskohteissa suunnittelijana. Tehtävässä toimit monipuolisissa suunnitteluprojekteissa, kuten tukiseinien, kaivantojen, maa- ja piharakenteiden ja viemäreiden suunnittelun parissa. Teet yhteistyötä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa ja kasvat tiimissäsi geosuunnittelun huipputekijäksi.

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta: RI tai DI
  • aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä vähintään 5 vuotta  
  • osaamista tietokoneavusteisesta suunnittelusta ja hallitset ohjelmistot kuten AutoCAD, TEKLA, Civil 3d, MicroStation ja laskentaohjelmat
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • kehittymishalukkuutta, omatoimisuutta ja yhteistyökykyä

Tarjoamme monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi mahdollisuuden osakkuuteen yhtiöissämme.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? 

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Teemu Rahikainen puh. 050 569 0991 ja hallituksen puheenjohtaja Ossi Rintala puh. 040 7558 779
 

Täytä hakemus