03.05.2021

Projektipäällikkö


Haemme projektipäälliköitä

Sipti-yhtiöt on ketterä rakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden tuottaja. Meillä on rakentamisen monipuolinen kokemus monien syvärakentamiskohteiden, infrakohteiden sekä vaativien talonrakennuksen uudis- ja korjauskohteiden suunnitteluprojekteista. Asiantuntemuksemme on vahva myös pohja- ja ympäristötutkimuksessa. Siptin omistajat ovat sen omia työntekijöitä, jotka ovat kokeneita rakennusalan ammattilaisia.

Haemme iloiseen ja dynaamiseen joukkoomme rakenne- ja geoteknisen suunnittelun projektipäällikköä. Projektipäällikkönä toimit asiakasrajapinnassa suunnittelutyön yhteydessä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan yksilöllisesti laadittavan tehtävänkuvan mukaisesti. 

Sipticonsulting tarjoaa mahdollisuuden myös osakkuuteen. Osakkuuden järjestelyn menettelyt ovat hyvin joustavat ja yksityiskohdiltaan ne voidaan yhdessä sopia tilanteen mukaan.

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta: RI tai DI
  • aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä vähintään 5 vuotta
  • osaamista tietokoneavusteisesta suunnittelusta ja hallitset ohjelmistot kuten AutoCAD, TEKLA, Civil 3d, MicroStation ja laskentaohjelmat
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • kehittymishalukkuutta, omatoimisuutta ja yhteistyökykyä

Oletko kiinnostunut tehtävästä?

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Teemu Rahikainen puh. 050 569 0991 ja hallituksen puheenjohtaja Ossi Rintala puh. 040 7558 779

Täytä hakemus