03.05.2021

Rakennesuunnittelija


Haemme rakennesuunnittelijoita

Sipti-yhtiöt on ketterä rakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden tuottaja. Meillä on rakentamisen monipuolinen kokemus monien syvärakentamiskohteiden, infrakohteiden sekä vaativien talonrakennuksen uudis- ja korjauskohteiden suunnitteluprojekteista. Asiantuntemuksemme on vahva myös pohja- ja ympäristötutkimuksessa. Siptin omistajat ovat sen omia työntekijöitä, jotka ovat kokeneita rakennusalan ammattilaisia.

Haemme iloiseen ja dynaamiseen joukkoomme rakennesuunnittelijaa, jolla on vahva halu kehittyä oman suunnittelualansa huipputekijäksi. Sipti-yhtiöissä olet osana yhtä maamme johtavaa rakentamisen ja ympäristötekniikan suunnittelu- ja asiantuntijaorganisaatiota. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön mukaan – voit siis olla kokenut ammattilainen tai urasi alkupuolella.

Rakennesuunnittelijana tulet toimimaan Siptin monipuolisissa korjaus- ja uudisrakennuskohteissa suunnittelijana. Tehtävässä toimit monipuolisissa suunnitteluprojekteissa, kuten koulujen, päiväkotien, teollisuuskohteiden sekä asuinrakennuksien niin korjaus- kuin uudisrakennuskohteissa. Teet yhteistyötä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa ja kasvat tiimissäsi rakennesuunnittelun huipputekijäksi.

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta: RI tai DI
  • aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä vähintään 5 vuotta
  • osaamista tietokoneavusteisesta suunnittelusta ja hallitset ohjelmistot kuten AutoCAD, TEKLA, Civil 3d, MicroStation ja laskentaohjelmat
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • kehittymishalukkuutta, omatoimisuutta ja yhteistyökykyä

Tarjoamme monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi mahdollisuuden osakkuuteen yhtiöissämme.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? 

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Teemu Rahikainen puh. 050 569 0991 ja hallituksen puheenjohtaja Ossi Rintala puh. 040 7558 779. 
 

Täytä hakemus