sipticonsulting

Sipticonsulting on ketterä rakennusalan insinööritoimistojen ryhmittymä, joka koostuu neljästä konsulttiyrityksestä: Sipti Oy, Sipti Infra Oy, Kymen Sipti Oy ja Sipti Environment Oy.

Sipti Oy on perustettu huhtikuussa 2011 ja sen toimistot ovat Keravalla ja Kuopiossa. Sipti Infra Oy on perustettu elokuussa 2012 ja sen toimisto on Helsingin Malmilla, sillä on aluetoimisto Lahdessa. Kymen Sipti Oy on perustettu 2013 ja sen toimisto on Kotkassa. Sipti Environment Oy on perustettu 2019 ja sen toimistot ovat Helsingin Malmilla ja Kuopiossa. Yhtiöissä työskentelee vakinaisissa työsuhteissa yli 40 suunnittelijaa. Yrityksien omistajina ovat niissä työskentelevät kokeneet rakennusalan ammattilaiset.

sipticonsulting on asiantuntijaorganisaatio, joka toimii rakentamisen ja yhdyskuntasuunnittelun toimialoilla. Henkilökunta on erikoistunut rakenne-, geotekniikka- ja kalliosuunnitteluun sekä infrasuunnitteluun kuten tie-, katu- ja alue- ja vesirakennesuunnitteluun sekä niihin liittyviin rakennuttamistehtäviin. Lisäksi Sipti-yhtiöt toimivat rakenteiden ja pohjarakenteiden erityismenettelyyn liittyvien ulkopuolisten tarkastusten ja lausuntojen laatimistehtävissä. Tarjoamme kaikkia rakennusalan, maa- ja pohjarakennusalan suunnittelupalveluita, niihin liittyviä rakennuttamispalveluita sekä suunnittelija- ja työmaavalvontaa. Sipti-yhtiöissä on monialainen tietotaito uudis- ja korjausrakentamisen eri aloilla.
Yhtiöidemme työntekijöiden kokemus ulottuu usean vuosikymmenen taakse.

Sipti yhtiöiden liikevaihto yhteensä 6,4 milj. €

Laatujärjestelmämme on Rakentamisen Laatu RALA ry:n sertifioima.